Repetities

Een keer per week, op dinsdagavond, wordt er in Gulpen geoefend.
De corona crisis heeft ons helaas gedwongen om te verhuizen van repetitie lokaal en Lemiers te verlaten.
Ons nieuwe repetitie lokaal het "Gulper Hoes" heeft een ultra modern ventilatie systeem en is zeer ruim, dit betekent dat we ver uit elkaar staan minimaal 2 meter.
Daar komt bij dat we momenteel in kleine groepjes van maximaal 8 personen drie kwartier oefenen. helaas is er ten tijde van Corona geen pauze en geen nazit.
Op deze manier denken wij dat we corona proof kunnen repeteren.

De repetities vinden plaats onder leiding van een gedreven dirigente: Ingrid Oomen-de Bruin.

Tijdens de repetitieavonden wordt met alle koorleden geoefend om alles tot een mooi en klinkend geheel te laten versmelten.

We vragen onze leden om op tijd bij de repetities aanwezig te zijn, zodat we echt om  kunnen beginnen. De repetities beginnen meestal met korte inzing oefeningen.
Daarna verdelen we de tijd met het instuderen van het repertoire, het bestaande te perfectioneren en het verder verbeteren van presentatietechnieken.
En wat net zo belangrijk is, is het sociale element zodat we het gezellig met elkaar hebben.
Immers... we zingen Just4Fun en we zijn Just4Fun!